Zwaar auto-ongeluk A31 nabij Enschede

Vlak over de grens bij Enschede in Duitsland heeft zich op vrijdag 18 november een zwaar auto-ongeluk plaatsgevonden. Volgens ooggetuigen is er sprake van een kettingbotsing, enorme schade en grote chaos op de A31 tussen Heek en Gronau.

Ongeluk met veel letsel schade A31 Heek en Gronau

Het ongeluk zou zijn ontstaan door dichte mist. Media melden dat er 3 doden te betreuren zijn. 30 voertuigen zouden betrokken zijn bij het enorme auto-ongeluk. Veel slachtoffers met letsel worden naar ziekenhuizen in Enschede gebracht.

Update 23:58 uur:
Buiten de drie doden wordt er melding gemaakt van 30 gewonden, waarvan 5 zwaar gewonden. De Duitse politie kan nog geen mededelingen doen over de nationaliteit van de slachtoffers. Ook het ministerie van Buitenlandse zaken in Den Haag is nog niet op de hoogte of er ook Nederlanders bij het ongeluk betrokken zijn. De A31 is afgesloten in beide richtingen voor verkeer.

Scroll naar boven