Heeft u behoefte aan een second opinion?

Het komt helaas vaak voor dat slachtoffers ontevreden zijn over de wijze waarop hun zaak wordt behartigd. Zo ontvangen we geregeld aanvragen over dossierovername. Er kunnen verschillende redenen zijn, waarom u niet tevreden bent over de afhandeling van uw dossier. Soms is er sprake van een trage afwikkeling of gebrek aan inzet en daadkracht aan de kant van de belangenbehartiger of gebrek aan vertrouwen aan de kant van het slachtoffer. Allemaal goede argumenten om te vragen om een second opinion.

Rechtsbijstandverzekering

We nemen regelmatig zaken over die behandeld worden door de rechtsbijstandverzekering. Wanneer de rechtsbijstandverzekering wordt ingeschakeld bij letselschadezaken komt het geregeld voor dat mensen vinden dat er te weinig tijd voor hun genomen wordt en dat de schade-uitkering die gevraagd wordt lager is dan verwacht.

U bent niet verplicht uw rechtsbijstandverzekering in te schakelen wanneer er sprake is van letselschade en een aansprakelijke partij. Voor u als slachtoffer is de juridische hulp immers verhaalbaar en dus altijd gratis.

Redenen voor dossierovername

De redenen dat mensen ontevreden zijn over de afhandeling van hun letselschadeclaim zijn divers. We noemen er een aantal:

  • U voelt zich niet op u gemak bij uw belangenbehartiger en heeft het idee dat u niet begrepen wordt.
  • U krijgt lastig contact met uw belangenbehartiger en wordt niet of te weinig teruggebeld of teruggemaild.
  • U heeft te weinig inzicht in de voortgang van uw dossier en heeft het gevoel dat u steeds uw belangenbehartiger moet aansporen actie te ondernemen.
  • U wordt geregeld geconfronteerd met andere mensen wanneer u belt over uw zaak en heeft dus te maken met wisselende belangenbehartigers.

Second opinion aanvraag

Wanneer u een second opinion bij Letselschade-Claim vraagt, machtigt u ons om uw huidig dossier op te vragen. Wij bestuderen uw dossier en bespreken onze bevindingen met u door. Dit is voor u  altijd kosteloos. Na dit gesprek kunt u een besluit nemen. Blijft u bij u huidige adviseur of stapt u over naar Letselschade-Claim. De keuze is aan u.

Wat kunt u verwachten van Letselschade-Claim?

Onze letselschade experts zijn ervaren in de beoordeling van Letselschade dossiers. Wanneer u een deskundige en frisse blik wilt op uw situatie dan bent u bij ons aan het juiste adres. De uitkomsten van een second-opinion zijn doorgaans binnen 24 dagen gereed. Vertrouwen, begrip en afspraak is afspraak zijn uiterst belangrijke waarden voor ons.

Gratis advies m.b.t. dossier overname?

Twijfelt u over de afhandeling van uw Letselschadeclaim? U bent  van harte welkom om uw situatie aan ons voor te leggen. We zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen en uw situatie rustig bespreken.

Scroll naar boven