Schadevergoeding verkeersongeval

Ik heb een verkeersongeval gehad en letselschade opgelopen.
Kom ik in aanmerking voor schadevergoeding?

Om uw recht m.b.t. een verkeersongeval schadevergoeding te achterhalen kunt u het beste een letselschadespecialist raadplegen.

Maar als u een antwoord op onderstaande vragen kunt geven, krijgt u een goede indicatie of u recht heeft op een letselschadevergoeding voor een verkeersongeval.

  1. Vormt het opgelopen letsel na het verkeersongeval een belemmering in functioneren?
  2. Ligt de aansprakelijk  van het verkeersongeval/letselschade bij de tegenpartij? Of is er dekking  van letselschade bij eigen verzekeraar?
  3. Is de letselschade nog niet verjaart? (Relatieve verjaring letselschade = 5 jaar, absolute verjaring letselschade = 20 jaar)

Heeft u drie keer ja kunnen antwoorden? Dan heeft u vermoedelijk recht op een schadevergoeding voor uw verkeersongeval. Voor meer zekerheid kunt u via Letselschade-Claim kosteloos gebruik maken van de deskundigheid van één van Nederlands top letselschadespecialisten.

Verkeersongeval? Schadevergoeding? Vul het mailformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact op m.b.t. een verkeersongeval schadevergoeding.  Vervolgens analyseren wij met een vooraanstaand letselschadespecialist. Daarna brengen wij kosteloos advies  uit m.b.t. mogelijkheden voor een verkeersongeval schadevergoeding

Scroll naar boven