Letsel en schade

 Letsel en schade na een ongeval heeft grote impact op uw leven. Graag beantwoorden we uw vragen omtrent.

Letsel en schade – aansprakelijkheid

Wanneer u letselschade oploopt na een ongeval, waarbij de tegenpartij aansprakelijk is, dan heeft u recht op schadevergoeding. Om de aansprakelijkheid aan te tonen is bewijsmateriaal erg belangrijk. De meest gebruikte documenten die gelden als bewijsmateriaal na een ongeval met letsel en schade:

  • Politierapport
  • Europees Schadeformulier
  • Getuigenverklaringen

Letsel en schade – aansprakelijk stellen

In de praktijk wordt een schadevergoeding bij de verzekeraar van de tegenpartij geclaimd. Zij dienen alle materiële en immateriële schade te vergoeden. Verzekeraars zijn commerciële instellingen die winst proberen te maken. Zij proberen dan ook een voor hen zo gunstig mogelijke schikking te treffen met u als slachtoffer van een ongeval. Een definitieve schikking wordt meestal vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

Letsel en schade claimen

Om letselschade te claimen kunt u het beste een specialist inschakelen. Een letselschade jurist of advocaat zijn de aangewezen professionals. Via ons kunt u kosteloos juridisch advies aanvragen. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen. Wij proberen dan al uw vragen omtrent uw ongeval zo goed mogelijk te beantwoorden. Graag helpen wij u om uw letsel en schade te claimen.

Scroll naar boven