Letselschade advocaat inschakelen

Wanneer er sprake is van letselschade doet u er verstandig aan om een letselschade specialist in te schakelen. Deze kan u helpen met het verzamelen van de bewijsstukken, het leggen van contact met de tegenpartij en het berekenen en claimen van uw letselschade.

Bewijslast wanneer u schade gaat claimen

Wanneer u iemand aansprakelijk wil stellen voor de door u geleden schade, dan ligt de bewijslast bij u. Het is voor de schade claim belangrijk om altijd de politie te bellen wanneer u letsel oploopt bij een ongeval. Verzamel zoveel mogelijk gegevens zoals foto’s, getuigenverklaringen enz. Wanneer u hier zelf niet toe in staat bent, vraag dit dan aan iemand anders.

Bezoek na het ongeval altijd een arts, ook bij lichte verwondingen. Uw bezoek wordt opgenomen in uw dossier en dit kan later van belang zijn.

Schakel zo snel mogelijk een letselschade specialist in.

Wat doet een letselschade advocaat?

Deze helpt  met het verzamelen van de bewijsstukken, het leggen van contact met de tegenpartij en het berekenen en claimen van uw letselschade.

Hierna gaan ze voor u onderhandelen met de tegenpartij en proberen ze zo snel mogelijk een voorschot op de uiteindelijke schadevergoeding voor u te regelen, zodat u niet voor financiële problemen komt te staan.

Verder proberen ze door goed te onderhandelen een rechtszaak te voorkomen. Dit lukt in 98 % van de gevallen. Een schadevergoeding zonder rechtszaak, zorgt ervoor dat u uw geld sneller in handen krijgt en dat een lange weg met veel frustraties en extra kosten bespaard blijft.

Mocht het niet anders kunnen, dan regelen zij de rechtszaak voor u.

Letselschade advies?

Letselschade-Claim biedt kosteloos advies op maat. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op. Samen bespreken we uw situatie en recht op letselschade vergoeding. Na analyse van een ervaren letselschadespecialist ontvangt u kosteloos advies m.b.t. schadevergoeding. Desgewenst kunt u uw zaak daarna verder laten behandelen.

Scroll naar boven