Schadevergoeding bij verkeersongeval

Schadevergoeding bij verkeersongeval aanvragen

Een schadevergoeding bij een verkeersongeval heeft als uitgangspunt om alle geleden materiële schade en eventuele immateriële schade te vergoeden, dat een causaal verband heeft met het verkeersongeluk. Indien u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval en recht op schadevergoeding wenst te claimen, dan kunt u het beste een letselschadespecialist inschakelen. Letselschade-Claim is de specialist die voor u een maximale schadevergoeding bij een verkeersongeval kan claimen.

Schadevergoeding bij verkeersongeval met letsel

Als u in welke vorm dan ook schade hebt geleden als gevolg van een verkeersongeval, dan kunt u in aanmerking komen voor een schadevergoeding.

Letselschade is een breed begrip dat onder meer materiële schade omvat in de vorm van inkomstenderving. Ook smartengeld en extra uitgaven voor bijvoorbeeld hulp in de huishouding valt onder letselschade. Indien u namelijk immateriële schade hebt geleden kunt u ook daarvoor een schadevergoeding als gevolg van het verkeersongeval krijgen.

Recht op schadevergoeding bij een verkeersongeval kan ontstaan als er sprake is van aansprakelijkheid van een andere partij. De term aansprakelijkheid komt voort uit het burgerlijk recht en heeft betrekking op de veroorzaker die gehouden is om de geleden schade te vergoeden. De term aansprakelijkheid is breder dan het begrip schuld, waarbij er meer bescherming wordt geboden aan bijvoorbeeld fietsers en voetgangers in het verkeer.

Gratis advies over schadevergoeding bij verkeersongeval

U kunt voor gratis advies over schadevergoeding als gevolg van een verkeersongeval in aanmerking komen. Als u een verkeersongeluk hebt meegemaakt en letsel heeft opgelopen, dan kunt u op verschillende manieren met schade te maken krijgen. Denk maar eens aan het tijdelijk niet kunnen werken en wellicht bent u opgenomen in het ziekenhuis met lichamelijk letsel.

Letselschade-Claim biedt u de best mogelijke hulp met betrekking tot het verkrijgen van een schadevergoeding bij een verkeersongeval. U kunt zich bezighouden met uw herstel en wij nemen het hele proces van schadevergoeding uit uw handen.

Vul meteen het online formulier in en wij zullen u zo spoedig mogelijk van een gratis advies over schadevergoeding bij verkeersongeval voorzien.

Scroll naar boven