Schadevergoeding motor-ongeluk

Schadevergoeding motor-ongeluk claimen

Schadevergoeding na een motor-ongeluk kan bij de aansprakelijke partij verhaald worden door wiens toedoen het ongeval is ontstaan. Een ongeluk met de motor kan verstrekkende schade en grote kosten met zich meebrengen. Als u slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval en wilt weten of u voor een schadevergoeding als gevolg van een motor-ongeluk in aanmerking komt, dan kunt u daarover gratis advies ontvangen van Letselschade-Claim.

Waar bestaat de schadevergoeding motor-ongeluk uit?

Als u een ongeval heeft gehad met de motor, dan kan er op allerlei gebieden letselschade zijn ontstaan. In de eerste plaats is het mogelijk om schadevergoeding te vragen na het motor-ongeluk voor de financiële gevolgen van schade aan de motor.

Daarnaast kan er ook een vergoeding worden geclaimd bij de aansprakelijke partij in verband met medische en juridische kosten. Zo komt ook inkomensderving in aanmerking voor schadevergoeding als u als gevolg van het motor-ongeluk tijdelijk of voor onbepaalde duur uw beroep niet meer kunt uitoefenen.

De schadevergoeding na het ongeval met de motor kan verder bestaan uit kosten die gemaakt zijn voor hulp in het huishouden, maar ook reiskosten en andere kosten komen voor een vergoeding van de schade in aanmerking.

  • Immateriële schade
  • Schade aan motor en kleding
  • Inkomensderving
  • Reiskosten
  • Medische en juridische kosten
  • Hulp in de huishouding
  • Overige extra kosten

Gratis advies schadevergoeding na motor-ongeluk

Als slachtoffer van een verkeersongeval heeft u al genoeg aan uw hoofd en kunt u het hele proces van het aanvragen van een schadevergoeding het beste overlaten aan een letselschadespecialist. Letselschade-Claim is een professioneel letselschadespecialist, die u van een gratis advies over schadevergoeding na uw motor-ongeluk kan voorzien.

U kunt online direct een aanvraag indienen voor een gratis advies over schadevergoeding na uw verkeersongeval met de motor. Vul de gegevens in en wij zullen binnen vierentwintig uur contact opnemen om uw situatie te bespreken en u van een gratis advies te voorzien.

Scroll naar boven