Schadevergoeding ongeluk auto

Wanneer u een auto-ongeluk heeft gehad, krijgt u mogelijk te maken met letselschade. Het is verstandig om met elke klacht of verwonding naar de dokter te gaan. U kunt van tevoren vaak niet inschatten wat de gevolgen op langer termijn zijn.

Wie is er schuldig aan het auto-ongeluk?

Wanneer er sprake is van letselschade, moet er altijd een proces-verbaal worden opgemaakt. Laat u dus niet verleiden tot het onderling regelen van de schade. In het proces-verbaal staat meestal duidelijk vermeld wie de schuldige is. Wanneer dit minder duidelijk is, kunt u uw verhaal aan onze deskundigen voorleggen. Zij kunnen u in de meeste gevallen meteen vertellen wie er aansprakelijk is.

Wanneer er sprake is van een schuldige tegenpartij, is de verzekering van deze tegenpartij aansprakelijk. Deze verzekering is erop uit om een zo laag mogelijke schadevergoeding uit te keren. Het is dus verstandig om contact op te nemen met een letselschadespecialist. Letselschade-Claim heeft letselschadespecialisten in dienst, die u kunnen bijstaan en voor u de schade kunnen verhalen.

Waarom een letselschade specialist na een auto-ongeluk?

Na het ongeval is waarschijnlijk een schadeformulier ingevuld en een proces-verbaal opgemaakt. Hoe nu verder? Wanneer u een letselschadespecialist inschakelt, zal deze voor u het proces-verbaal opvragen. Daarna stellen we de tegenpartij aansprakelijk en bereken wij de totale schade. De letselschadespecialist claimt de schade voor u en kan eventueel een voorschot regelen zodat u niet in de financiële problemen komt.

U kunt zelf uw schade proberen te regelen, maar vaak valt de vergoeding dat veel lager uit. Bovendien kost de letselschadespecialist u niets. De kosten hiervoor moeten worden betaald door de schuldige tegenpartij. Een letselschadespecialist neemt u de juridische afhandeling uit handen en staat u bij tijdens het gehele proces. U kunt zich concentreren op uw medische situatie en uw herstelproces, zonder dat u te maken heeft met geschillen met de tegenpartij en andere juridische aspecten die u stress kunnen opleveren en zo uw herstelproces nadelig kunnen beïnvloeden.

Kosteloos juridisch advies bij letselschade

Bent u met de auto aangereden, door een andere automobilist, scooter, motor of brommer? Heeft u letsel? Vul dan onderstaand contactformulier in.  Een ervaren letselschade specialist neemt dan binnen 24 uur contact met u op om het ongeval te bespreken.

Scroll naar boven