Fietser raakt gewond bij aanrijding in Smilde

SMILDE – Woensdag 24 maart 2021 is een fietser gewond geraakt in Smilde, Drenthe. Dit gebeurde door een aanrijding op de hoofdweg N371. De fietser kwam in een botsing meteen automobilist. Om 07:25 werd een melding verzonden naar de hulpdiensten dat er sprake is van een ongeval met letsel. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend maar de politie is onderzoek aan het doen naar de toedracht van het ongeval.

De fietser is met letsel overgebracht naar het ziekenhuis, welke verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is nog onbekend.

Gevolgen ongeval met de fiets

Als fietser ontbreekt er bescherming die de automobilist wel heeft. De bestuurder zit namelijk veilig achter het stuur en heeft bescherming van de auto. Als fietser ben je dus erg kwetsbaar. De kans op letsel bij een ongeval is groot. Materiële schade en immateriële schade na een fietsongeval is vaak aanzienlijk.

Door een ongeluk met de fiets kun je last krijgen van herbelevingen en dat kan leidden tot angstige gevoelens. Letselschade-Claim staat je graag bij met het claimen van smartengeld en schadevergoeding. 

Schadevergoeding fietsongeval

Bent u zelf een slachtoffer van een ongeval met de fiets? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten bieden kosteloos advies op maat aan. Samen zullen we uw situatie bespreken en desgewenst kunt u uw zaak kosteloos in behandeling laten nemen met oog op een maximale schadevergoeding.Wij helpen u graag!

Scroll naar boven