Aanrijding van achteren

Aanrijding van achteren

Heb ik recht op schadevergoeding bij een aanrijding van achteren?

Aanrijding van achteren schadevergoeding letselAls u een aanrijding van achteren heeft gehad dan is degenen die achterop reed bijna altijd schuldig. Dit betekend dat zij juridisch gezien aansprakelijk gesteld kunnen worden voor alle schade die u heeft opgelopen door het verkeersongeval. De schade betreft zowel materiële schade (o.a. schade aan uw auto) als immateriële schade (letselschade). De letselschade komt bij een aanrijding van achteren vaak voort uit whiplash klachten.

Wat te doen bij een aanrijding van achteren

Ten aanzien van de schadeafwikkeling is het belangrijk dat u voldoende bewijs last heeft vergaard. Vul daarom altijd het Europees Schadeformulier in op de plaats van het ongeval. Het spreekt voor zich dat u omwille van uw veiligheid gerust even de auto een paar meter verderop kunt zetten.

Letselschade jurist

Het is sterk aan te raden om een letselschade jurist in te schakelen. Deze professional weet precies welke schade u precies kunt claimen. Indien de tegenpartij succesvol aansprakelijk gesteld wordt dan dienen zij kosten van uw letselschade jurist te dekken.

Aanrijding van achteren en u wilt schadevergoeding?

Vul dan onderstaand formulier in met uw gegevens. Binnen 24 uur nemen we telefonisch contact met u op. Samen bespreken we uw situatie en recht op schadevergoeding. We begrijpen dat er na een verkeersongeval een hoop op u af komt. Graag staan we u bij. Alle uw vragen zijn dan ook van harte welkom. Desgewenst kunt u uw dossier na het eerste adviesgesprek laten behandelen door onze letselschade jurist.

Scroll naar boven