Advocaat letselschade

Een advocaat letselschade helpt letselschadeslachtoffers een letsel schadevergoeding te verhalen. Een advocaat letselschade biedt zijn juridische expertise aan bij ongelukken die betrekking hebben op een arbeidsongeval, medische fout of verkeersongeluk.

U kunt bijvoorbeeld denken aan een auto-ongeluk met whiplash. Wanneer de tegenpartij achterop is gereden kan een advocaat letselschade de tegenpartij aansprakelijk stellen voor de schade. Bij dit voorbeeld zal de tegenpartij het letsel (whiplash) moeten vergoeden.

Advocaat letselschade & tegenpartij

De tegenpartij wordt meestal vertegenwoordigd door de verzekeraar van de tegenpartij. De verzekeraar is er bij gediend om de letsel schadevergoeding zo laag mogelijk te laten uitvallen. De verzekeraar heeft dan ook specialisten in dienst die dat proberen te bewerkstelligen.

Vandaar dat het aan te raden is om een advocaat letselschade in te schakelen m.b.t. het schade verhalen.
Wat kost een advocaat letselschade?

Net als ieder andere advocaat heeft een advocaat letselschade een uurtarief. Dit uurtarief is niet gering. Wanneer de tegenpartij daadwerkelijk aansprakelijk gesteld wordt kunnen de juridische kosten op de tegenpartij verhaald worden.
Gratis advies advocaat letselschade

Heeft u zelf letselschade opgelopen door een ongeluk?
Dan kunt u via Letselschade-Claim in contact komen met een advocaat letselschade. Via ons ontvangt u in beginsel gratis letselschade advies. Na beoordeling van uw zaak m.b.t. recht op schadevergoeding kunnen we desgewenst uw zaak in behandeling nemen. Uitgangspunt bij ons is dat u bij geen schadevergoeding, ook geen kosten heeft.

Scroll naar boven