Auto-ongeluk schade claim

Auto-ongeluk schade claim

Wanneer u een schadeclaim wilt indienen na een auto-ongeluk is het belangrijk om een betrouwbare en deskundige belangenbehartiger in te schakelen. Iemand die de zaak met u doorspreekt en u de tijd geeft om hierna zelf de zaak te overdenken en een beslissing te nemen.

Waarom een letselschadespecialist?

Zelf heeft u waarschijnlijk niet dagelijks te maken met letselschade zaken en er zullen veel vragen op u af komen.

  • Wie is er aansprakelijk voor de schade?
  • Erkent de schuldige partij ook de aansprakelijkheid?
  • Hoe hoog is de schade en wanneer wordt de hoogte van de schade vastgesteld?
  • Welke kosten komen in aanmerking voor schadevergoeding?
  • Hoe zit het precies met smartengeld?
  • Hoe kunt u uw werk en uw inkomen veilig stellen?
  • Is het verstandig om in gesprek te gaan met de veroorzaker van het ongeval, wanneer deze hier prijs op stelt?

Veel vragen waarbij u wel wat advies en ondersteuning kunt gebruiken van een deskundige die genoeg kennis in huis heeft om dit voor u te gaan regelen. Letselschade-Claim vindt het belangrijk om in alle rust aandacht en advies te bieden aan onze cliënten. Erkenning voor slachtoffers van letsel en een maximale schadevergoeding bedingen zijn onze speerpunten. Één van Nederlands top letselschade specialisten staat u bij.

Nog geen medische eindsituatie

Het komt vaak voor dat het slachtoffer voor allerlei extra kosten komt te staan, terwijl er nog geen medische eindsituatie is. Het kan dan niet zo zijn dat u in de financiële problemen beland, door kosten die u niet gehad zou hebben zonder het ongeval. In dit geval kan een letselschadespecialist een voorschot op het uiteindelijke schadebedrag voor u claimen. Dit geeft u waarschijnlijk wat meer rust en financiële armslag.

Letselschade advies nodig?

Letselschade-Claim biedt kosteloos advies op maat. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op. Samen bespreken we uw situatie en recht op letselschade vergoeding. Na analyse van een ervaren letselschadespecialist ontvangt u kosteloos advies m.b.t. schadevergoeding. Desgewenst kunt u uw zaak daarna verder laten behandelen.

Scroll naar boven