Letsel na auto-ongeluk

Een auto-ongeluk heeft een grote impact. Wanneer er sprake is van lichamelijke klachten, kunnen deze complexer en langduriger zijn dan u in de eerste instantie had ingeschat. U moet hulp van derden inroepen of loopt inkomen mis en daarnaast is er ook nog de psychische nasleep van een ernstig auto-ongeluk. Dit kan heel heftig zijn, tien tot veertig procent van de slachtoffers van een ernstig verkeersongeval krijgt te kampen met een posttraumatisch stresssyndroom.

Bel altijd de politie

Bel in geval van letselschade altijd de politie, ook wanneer de lichamelijke klachten in de eerste instantie mee lijken te vallen. Laat u nooit verleiden om zelf de schade te regelen. Letselschade kan in de eerste instantie onschuldig lijken, maar in sommige gevallen (denk bijvoorbeeld aan een whiplash) een langdurige nasleep hebben. Dus in geval van lichamelijke klachten altijd de politie bellen.

Ga altijd naar de huisarts

Wanneer later de klachten ernstiger blijken dan in de eerste instantie wordt gedacht, moet u wel kunnen aantonen dat deze klachten het gevolg zijn van het auto-ongeval. Ga dus direct naar de huisarts zodat u klacht kan worden toegevoegd aan uw medisch dossier.

Tegenpartij schuldig? Schakel een letselschadespecialist in

Een letselschadespecialist kan met verstand van zaken een claim neerleggen bij de tegenpartij. Hij behartigt uw belangen en na het aansprakelijk stellen van de tegenpartij is de eerste stap in dit proces het erkennen van de schuld door de tegenpartij. Daarna gaat de letselschadespecialist bij de tegenpartij de eis tot schadevergoeding neerleggen. Hierin worden alle kosten opgevoerd, die u niet gehad zou hebben wanneer het ongeval nooit had plaatsgevonden. Hieronder valt ook een vergoeding voor de hulp die vrienden en familie aan u hebben gegeven. Zonder het ongeval was hun hulp immers niet nodig geweest.

Heeft u zelf letsel na een auto-ongeval opgelopen?

Letselschade-Claim behartigt graag uw  belangen. Wij vinden het erg belangrijk om alle ruimte, rust en aandacht te hebben voor onze cliënten. Erkenning voor slachtoffers van letsel en een maximale schadevergoeding zijn onze speerpunten. Eén van Nederlands top letselschade specialisten staat u bij.

Letselschade advies?

Letselschade-Claim biedt kosteloos advies op maat. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op. Samen bespreken we uw situatie en uw recht op letselschade vergoeding. Na analyse van een ervaren letselschade specialist ontvangt u kosteloos advies m.b.t. schadevergoeding. Desgewenst kunt u uw zaak daarna verder laten behandelen.

 

Scroll naar boven