Letselschade auto-ongeluk

Letselschade Auto-ongeluk?

 Als u betrokken raakt bij een auto-ongeluk, dan kan het zijn dat u buiten de schade aan uw auto, ook lichamelijke schade oploopt. De lichamelijke schade kan bijvoorbeeld bestaan uit: botbreuken, kneuzingen, snijwonden of een whiplash.

Als u hiervoor een letselschade specialist inschakelt, dan zal deze alle materiële enlichamelijke schade bij de verzekeraar van de tegenpartij proberen te verhalen.

Wat heeft een letselschade specialist nodig om schade te claimen na een auto-ongeluk? 

  1. De letselschade specialist zal bij een auto-ongeluk altijd vragen om een kopie van het Europees schadeformulier. Het is aan te raden om het Europees Schadeformulier samen met de tegenpartij in te vullen direct na een verkeersongeval.
  2. Al het aanwezige bewijsmateriaal (Fotografeer de schade aan uw auto, remsporen en eventueel ook het letsel dat u heeft opgelopen bij een auto-ongeluk)
  3. Ondertekende machtiging voor het opvragen van medische gegevens.

Indien de politie ter plaatse van het verkeersongeval komt dan stellen zij een politierapport op. De letselschade specialist zal voor u een kopie van het politierapport opvragen. Als u zelf in het bezit bent van het politierapport dan kunt u natuurlijk ook zelf een kopie doorsturen aan de letselschade specialist.

Een letselschade specialist wil dus altijd zoveel mogelijk bewijsmateriaal vergaren om een optimale schadevergoeding te eisen.

Letselschade door een auto-ongeluk en u wilt schadevergoeding?

 Vul dan onderstaand mailformulier in met uw situatie en vragen. Wanneer u kiest voor Letselschade-Claim dan wordt u geholpen door een zeer deskundig jurist die uw belangen optimaal behartigt.

Scroll naar boven