Letselschade buitenland

Letselschade in het buitenland claimen

Wanneer u in het buitenland een ongeval heeft gehad en daarbij letselschade hebt opgelopen, kan het erg ingewikkeld zijn om een schadevergoeding te claimen bij een betrokken verzekeraar. Verkeersongeval Frankrijk
Stel u heeft in Frankrijk een verkeersongeval gehad en de tegenpartij is aansprakelijk. De verzekeraar van de tegenpartij zal uw schade dan moeten vergoeden. Kunt u de tegenpartij in het Frans aansprakelijk stellen.. en schadevergoeding eisen?

De taalbarrière vormt vaak een probleem bij het eisen van schadevergoeding in het buitenland. Gelukkig hebben de meeste grote verzekeraars een zogenaamde “buitenlandse vertegenwoordiger” in Nederland. Deze vertegenwoordiger van de verzekeraar tegenpartij is vaak een Nederlandse Verzekeraar. De schade die u heeft kan geclaimd worden via deze verzekeraar.

Vragen over claimen van schadevergoeding in het buitenland?

Via Letselschade-Claim kunt u persoonlijk advies inwinnen over het claimen van schadevergoeding in het buitenland. Ook kunt u de claim uitbesteden. Dat bespaart u een boel zorgen. Bovendien kunt u dan rekenen op een professionele vertegenwoordiging met verstand van zaken. Ieder land kent zijn eigen rechten omtrent aansprakelijk bij ongevallen.

Vul gerust even het mailformulier in voor vragen over letselschadevergoeding. Wij zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Desgewenst verzorgen wij uw schadeclaim.

Scroll naar boven