Letselschade door ongeval

Heeft u te maken met letselschade door ongeval? Bijvoorbeeld door een aanrijding in het verkeer? U kunt dan aanspraak maken op schadevergoeding en de geleden schade bij de aansprakelijke partij verhalen. Er zijn verschillende vormen van letselschade door een ongeval, zowel op materieel als op immaterieel gebied.

De schade die is ontstaan wilt u natuurlijk vergoed hebben. Wellicht weet u echter niet op welke wijze u de schade het beste kunt verhalen en lukt het niet om het maximale er op eigen kracht uit te halen. In dat geval en uiteraard ook in andere situaties bent u bij Letselschade-Claim aan het juiste adres.

Vergoeding letselschade door ongeval

Wij zullen er alles aan doen om een maximale vergoeding voor de letselschade die door het ongeval is ontstaan te claimen bij de aansprakelijke partij. U bent het slachtoffer geworden van het ongeval en hoeft zich niet bezig te houden met het hele proces van schadevergoeding. Daar zijn wij namelijk in gespecialiseerd en met alle kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw letselschade door het ongeval maximaal vergoed zal worden. U kunt bij ons op een betrouwbaar advies rekenen dat door Letselschade-Claim gratis verstrekt wordt. Zo komt u meteen te weten waar u aan toe bent en welke stappen wij gaan ondernemen.

  • Maximale vergoeding
  • Gratis professioneel advies
  • Ervaren letselschadespecialisten
  • Snelle communicatie

Vraag meteen gratis advies aan

U kunt van Letselschade-Claim een professioneel advies verwachten over de vergoeding van letselschade door het ongeval. Het advies wordt kosteloos door ons verstrekt en verplicht u verder tot niets. Als u zekerheid wenst omtrent de afhandeling van de schade en het maximale eruit te halen, waar u recht op heeft, dan raden wij u aan om meteen het online schadeformulier in te vullen.

U kunt voor meer informatie over letselschade door ongeval ook eerst telefonisch contact opnemen via 035 – 711 04 84 of een e-mail zenden naar info@letselschade-claim.nl.

Scroll naar boven