Letselschade Helmond – Fysioclub

De impact dat letselschade met zich meebrengt is niet gering, laat staan wanneer u te maken heeft met whiplash klachten. In en rondom Helmond vindt u de praktijken van Fysioclub.

Fysioclub hanteert een multidisciplinaire benadering bij de behandeling van nek gerelateerde klachten.

Over Fysioclub

Fysioclub is op meerdere locaties in en rondom Helmond present. Op alle locaties worden gelijke behandelmethoden toegepast. De praktijken bevinden zich in Deurne, Mierlo, Gemert, Geldrop en op 2 locaties in de stad Helmond.

Kunt u in het kort iets vertellen over uw praktijk/behandeling voor whiplash?

De indicatie van whiplash klachten/nekklachten wordt door ons met een multidisciplinaire benadering behandeld. Naast de inzet van fysio- /manueel therapie bestaat de mogelijkheid om ergotherapie en ontspanningsoefeningen te doen. E.e.a. maakt onderdeel uit van een gericht oefenprogramma voor nekklachten.

Verder hebben wij een online programma waarbij ook thuis geoefend kan worden en een e-book over nekklachten.

Wat kunnen jullie betekenen voor patiënten met een whiplash?

Naast bovenstaande behandeling kunnen we ook optreden als casemanager in het herstel maar ook de re-integratie naar werk. We werken samen met onze partner Medinello, een tweedelijns pijncentrum, waarbij, indien noodzakelijk, ook opgeschaald kan worden naar intensievere Multidisciplinaire Specialistische Revalidatie onder supervisie van de revalidatiearts en met een team met fysiotherapie, ergotherapie, psychologie, en breineducatie.

Specialist whiplash behandelingen

Welke specialiteiten biedt uw praktijk nog meer aan?

Deze manier van aanpakken wordt bij meerdere indicaties toegepast. Je kunt hierbij denken aan multitrauma, lage rugklachten, of andere indicaties
die voorkomen bij letselschade.

Bij intake wordt bepaald welke intensiteit en welke vorm van zorg gewenst is en zodanig ingezet. Eerste of tweede lijn, mono of multidisciplinair
etc. Denk daarbij ook aan de inzet van podotherapie, logopedie, diëtiste. Deze diensten zijn op alle bovengenoemde locaties aanwezig en werken we nauw mee samen.

Tot slot bieden wij ook arbeidsmodules aan voor werkhervatting. Dit kunnen losse modules zijn, net wat bij betreffende cliënt noodzakelijk is, tot een compleet pakket van GAHW: Gezond Aan Het Werk.

Adres & Contact

De Fysioclub
Fabrieksstraat 24
5753 AH Deurne
Telefoon 085-7821616
E-mail: secretariaat.JVDI@fysioclub.nl

Scroll naar boven