Letselschade: “iedere zaak is anders”

Het behandelen van een letselschadezaak is altijd mensenwerk. Iedere zaak is anders en iedere zaak is persoonlijk. Ieder mens wordt op zijn eigen wijze getroffen. De een kan zijn hobby’s niet meer uitoefenen. De ander moet een studie aan de kant zetten en de volgende kan zijn of haar kinderen en huishouden niet meer zelf verzorgen. Stuk voor stuk schrijnende verhalen.

Passend werk na oplopen letsel

Een letselschadespecialist doet meer dan alleen inventariseren wat de schade is. Er moet ook gekeken worden naar passende hulp en passende vergoedingen. Kan er familie worden ingeschakeld om te helpen waar het spaak loopt? Kan een voorschot op het letselschadebedrag voorkomen dat er financiële problemen ontstaan? Kan met behulp van een arbeidsdeskundige werk passend gemaakt worden aan de ontstane beperkingen of is omscholing naar een ander beroep noodzakelijk? Allemaal vragen waar slachtoffers mee worstelen en waar je als letselschadespecialist mee te maken krijgt.

Meeleven met de slachtoffers

Een letselschadespecialist moet zich enigszins kunnen verplaatsen in zijn cliënten en in staat zijn om mee te denken. Het is dan goed om te zien dat veel mensen zich goed kunnen aanpassen en in staat zijn om met beperkingen een nieuwe toekomst voor zichzelf uit te stippelen. Dit vergt naast aanpassingsvermogen ook doorzettingsvermogen. Mensen hierin te mogen ondersteunen geeft voldoening.

Iedere zaak is anders

Ieder mens is uniek en letselschade grijpt op ieder mensenleven weer op een andere manier in. Daarom bestaan er geen vastgestelde schadevergoedingen, want op het ene leven heeft een bepaalde beperking veel meer impact dan op een ander leven. Iedere letselschadezaak is daarom maatwerk. Het is mooi om te zien dan uiteindelijk de meeste van onze cliënten weer een nieuwe toekomst voor zich zien en deze met vertrouwen tegemoet gaan.

Letselschade advies nodig?

Letselschade-Claim biedt kosteloos advies op maat. Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij binnen 24 uur telefonisch contact op. Samen bespreken we uw situatie en recht op letselschade vergoeding. Na analyse van een ervaren letselschadespecialist ontvangt u kosteloos advies m.b.t. schadevergoeding. Desgewenst kunt u uw zaak daarna verder laten behandelen.

Scroll naar boven