Letselschade na een ongeluk

Wanneer u letselschade oploopt na een ongeluk of ongeval, is het belangrijk om de kosten hiervan te verhalen op de tegenpartij. Letselschade is schade die u door lichamelijke verwondingen of psychische problemen oploopt. Dit kan bijvoorbeeld komen door een medische fout, bedrijfsongeval of verkeersongeval. De specialisten van Letselschade-Claim helpen u graag bij het indienen van een schadeclaim. We analyseren uw situatie, voorzien u van persoonlijk advies en proberen een maximale schadevergoeding te realiseren.

  • Kosteloos advies
  • Letselschade berekenen
  • Maximale schadevergoeding

De kosten bij letselschade na een ongeluk of ongeval

Na een ongeluk of ongeval kunnen de kosten van letselschade hoog oplopen. De hoogste kostenpost is vaak inkomensschade. Dit betekent dat u, als gevolg van het ongeval, (tijdelijk) niet kunt werken en daardoor verlies van inkomsten heeft. Daarnaast moet u denken aan medische kosten, smartengeld, juridische kosten, kosten voor hulp in de huishouding en mantelzorg en reiskosten. Naast de financiële impact is ook de sociale impact vaak erg groot. Uw levensvreugde kan afnemen en er kunnen psychische klachten ontstaan. Om ervoor te zorgen dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft, is het belangrijk om de wederpartij aansprakelijk te stellen en voldoende bewijsstukken te hebben. Graag nemen wij u deze zorgen uit handen.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u letselschade claimen na een ongeluk of ongeval? Vul dan ons contactformulier in. Binnen 24 uur nemen we contact met u op om uw situatie te bespreken. Voor meer informatie over letselschade na een ongeval of ongeluk staan we ook graag voor u klaar. U bereikt ons telefonisch via 035 711 0484 en per e-mail via info@letselschade-claim.nl.

Scroll naar boven