Letselschade Raad

De Letselschade Raad doet onderzoek naar afhandeling van letselschadeprocedures. Uitgangspunt van de letselschade raad is om te kijken waar verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Na afhandeling van een letselschadeprocedure kunnen slachtoffers van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of geweldsmisdrijf hun mening over de gang van zaken kenbaar maken aan de Letselschade Raad.

Letselschade Raad vragen:

  • Hoeveel tijd heeft het gekost totdat de letselschaderegeling getroffen was?
  • Hoeveel kosten heeft u gemaakt?
  • Hoe is het gesteld me de stress en emotie die een procedure met zich meebrengt?
  • Wat vind u van de kwaliteit van de letselschaderegeling en het juridisch advies?

Vaak ervaren slachtoffers van een verkeersongeval, bedrijfsongeval en medische fout de afwikkeling van het ongeval als langdurig en stressvol. Een slachtoffer van een ongeval heeft by fysieke problemen vaak al genoeg aan de revalidatie. Wanneer daar een trage afwikkeling van het ongeval aan gekoppeld wordt kost dit veel energie. Vandaar dat wij onderzoek en verbeteradviezen van de Letselschade raad, ten behoeve van een kwalitatief sterke dienstverlening/rechtshulp, toejuichen.

Heeft u Zelf letsel opgelopen u wenst advies m.b.t. smartengeld & schadevergoeding? Dien dan via onderstaand mailformulier een aanvraag in voor juridisch advies.

Scroll naar boven