Letselschade & smartengeld aanvragen

Via Letselschade-Claim kunt u letselschade & smartengeld aanvragen na een verkeersongeval (met whiplash) of bedrijfsongeval. Smartengeld is een financiële compensatie voor leed en afname van levensvreugde. De hoogte van smartengeld hangt samen met verschillende factoren. In dit artikel een beknopte uitleg.

De hoogte van smartengeld hangt samen met de volgende aspecten:

  1. De aard van het letsel
  2. De mate van het letsel
  3. Duur van het letsel
  4. Mate van pijn
  5. Duur van de pijn
  6. Impact van het letsel op sociale omstandigheden
  7. Eventuele ontstane psychische klachten

In Nederland zijn bedragen voor letselschade &smartengeld een stuk lager dan in bijvoorbeeld Amerika. Daarentegen is de rol van het slachtoffer van een ongeval wel goed beschermd. De kosten voor juridische bijstand dienen wettelijk gezien betaald te worden door de aansprakelijke partij.

Vergoeding BGK bij aanvragen van letselschade & smartengeld

Deze kosten worden in de letselschade praktijk omschreven als BGK. BGK staat voor Buitengerechtelijke Kosten. Vanwege het feit dat de BGK door de aansprakelijke partij vergoedt moeten worden kunt u als slachtoffer kosteloos gebruik maken van één van onze letselschade specialisten.

Onze letselschade specialisten zijn juristen die zich hebben gespecialiseerd in het aanvragen van letselschade & smartengeld. Allereerst wordt de tegenpartij aansprakelijk gesteld. Vervolgens wordt de schade in kaart gebracht. Hiervoor dienen de medische medische gegevens van betreffende cliënt opgevraagd te worden. Vervolgens wordt de exacte schade in kaart gebracht en gevolgd door de letselschade-claim.

Letselschade & smartengeld aanvragen

U bent van harte welkom om na een verkeersongeval of bedrijfsongeval contact met ons op te nemen voor GRATIS letselschade advies. Onze letselschade jurist kan u in de meeste gevallen geheel kosteloos bijstaan.  Ons uitgangspunt is altijd om de zorgen uit handen te nemen m.b.t. de afwikkeling van een ongeval. Verder streven wij natuurlijk naar een optimale schadevergoeding. Vul dus gerust onderstaand formulier in voor advies op maat.

Scroll naar boven