Letselschade whiplash

Letselschade en/of Whiplash? – Letselschade-Claim staat u bij met begrip! Wanneer u een ongeval heeft gehad en daarbij letsel heeft opgelopen, dan kan dat uw leven behoorlijk beïnvloeden.

De impact van een ongeluk met de diagnose “whiplash” is niet te onderschatten. Helaas gebeurt dit wel vaak door de omgeving en de (verzekeraar van) de tegenpartij.

Letselschade whiplash – het ongeval

Ten eerste is er de enorme klap. Doorgaans plots en volledig onverwacht. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een aanrijding van achteren, dan kan de schrik er behoorlijk inzitten. Mogelijkerwijs zag u de auto pas op het laatste moment in uw spiegel aankomen. Misschien ook helemaal niet..

Letselschade whiplash – de klachten

Door een zogenaamde kop-staartbotsing kunnen whiplash klachten ontstaan. Een whiplash kenmerkt zich door (een combinatie van):

Nekpijn – schouderpijn – rugpijn – hoofdpijn – misselijkheid – wazig zien – slecht kunnen concentreren – angst – tintelingen in armen, handen en vingers.

Letselschade whiplash – uw inkomen

Doordat u met whiplash klachten loopt is het meestal niet/of zeer beperkt mogelijk om te werken. Uw baan en uw inkomen kunnen daardoor onder druk komen te staan. Wanneer de tegenpartij aansprakelijk is voor het ongeval, dan dient misgelopen inkomen vergoed te worden door de tegenpartij. Hiervoor kunt u het beste een letselschade jurist inschakelen.

Schadevergoeding whiplash klachten

Het verwerken van een ongeval met letselschade whiplash is dus niet gemakkelijk. Wij vinden het daarom dan ook erg belangrijk om cliënten met begrip en aandacht te begeleiden. Ons doel daarbij is altijd een optimale en rechtvaardige schadevergoeding realiseren voor u als cliënt.

U bent van harte welkom voor vragen over letselschadevergoeding. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met u op. Samen bespreken we uw situatie en beantwoorden uw vragen. Wij vinden het belangrijk om daar alle rustig en tijd voor te nemen.

Scroll naar boven