No cure no pay letselschade hulp

No cure no pay letselschade hulp stelt iedereen, die schade heeft geleden en waarbij een derde aansprakelijk is, in staat om zonder financieel risico zijn/haar schade te claimen. Er worden bij no cure no pay letselschade hulp uitsluitend kosten gemaakt als u een schadevergoeding ontvangt. Blijkt dat de aansprakelijke partij geen vergoeding aan u uit hoeft te keren, dan heeft u geen juridische kosten. Bij Letselschade-Claim krijgt u bovendien altijd eerst gratis advies over uw specifieke situatie. Zo krijgt u direct een indruk van de mogelijkheden en kunt u op basis daarvan besluiten om onze gerenommeerde letselschadespecialist op basis van no cure no pay in te schakelen.

Voordelen van no cure no pay letselschade

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het inschakelen van een letselschadespecialist op basis van no cure no pay. Het grootste voordeel is uiteraard dat u geen financieel risico loopt en dat de letselschadespecialist zich optimaal zal inzetten om de hoogst mogelijke schadevergoeding te laten uitkeren. Alle kosten worden door Letselschade-Claim gedragen indien er geen schadevergoeding wordt uitgekeerd door de aansprakelijke partij. Zonder concrete resultaten, hoeft u dan ook niets te betalen.

Bovendien wordt vooraf duidelijk overeengekomen welke kosten er gepaard gaan met het behalen van een succesvol resultaat op het gebied van no cure no pay letselschade hulp.

  • Geen financieel risico
  • Hoogst mogelijke schadevergoeding
  • Geen kosten zonder resultaat
  • Duidelijkheid vooraf

Advies van Letselschade-Claim

Het is begrijpelijk dat u op onderzoek uitgaat als u te maken heeft gehad met een ongeval en schade hebt geleden, die u vergoed wilt hebben. In dat opzicht komt Letselschade-Claim u in uw zoektocht naar de beste oplossing graag tegemoet. U kunt bij ons namelijk altijd voor een gratis advies terecht over letselschade en het indienen van een schadeclaim.

Nadat u het online formulier hebt ingevuld, wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen. Uw situatie wordt dan besproken en daarna ontvangt u naast een gratis advies direct meer informatie over de mogelijkheden van het verkrijgen van een schadevergoeding op basis van no cure no pay letselschade.

Scroll naar boven