Ontslag claim

Een ontslag claim kan betrekking hebben op letselschade, die u als gevolg van een ongeval hebt opgelopen. Dat is bijvoorbeeld het geval indien u door het ongeval niet meer kunt werken of niet meer volledig kunt werken. Als gevolg van ontslag kunt u een ontslag claim indienen om het verlies aan inkomsten te compenseren.

Er kunnen natuurlijk ook volledig andere redenen zijn om een ontslagvergoeding te eisen. Bij letselschade dat op het werk is ontstaan, zoals door een bedrijfsongeval kunt u een ontslagvergoeding aanvragen. Ook wanneer de werkdruk dusdanig hoog was en u een burn-out heeft opgelopen kunt u een ontslag claim indienen.

Een ontslag claim kan dus te maken hebben met vele verschillende redenen. Letselschade-Claim bent u aan het juiste adres voor een rechtvaardige ontslag claim.

Ontslag claim & aansprakelijkheid

Om een ontslag claim te kunnen indienen zal er een partij aansprakelijk gesteld moeten worden. Indien de schade is ontstaan door toedoen van de werkgever, die bijvoorbeeld heeft nagelaten een veilige werkomgeving te bieden, dan kan de werkgever daarvoor aansprakelijk worden gesteld. Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval en krijgt u als gevolg van het niet meer kunnen uitoefenen van uw functie ontslag, dan kan bij de veroorzaker van het ongeval een claim worden ingediend. Het spreekt voor zich dat er een ingewikkelde juridische discussie kan ontstaan tussen u als slachtoffer en de aansprakelijke partij. Het inschakelen van een ontslag expert als Letselschade-Claim gewenst is zeker aan te raden.

Gratis advies over uw ontslag claim

U kunt altijd eerst gratis advies van Letselschade-Claim ontvangen over uw ontslag claim.  Op basis van dat advies kunt u vervolgens bepalen of u uw belangen wilt laten behartigen door Letselschade-Claim. Voor informatie over ontslag kunt u ook kijken op Wikipedia over ontslag.

U kunt direct stappen ondernemen door het vragenformulier online in te vullen en naar ons te verzenden. Binnen 24 uur zal er door een onze ontslagspecialist contact worden opgenomen en zal er een gratis advies over de ontslag claim worden verstrekt.

Scroll naar boven