Project Close Child Market Togo

Project “Close Child Market Togo”

In de hoofdstad van Togo, Lomé, is een markt waar geen voedsel, drank, kleding, boeken of andere gangbare producten worden verkocht. Voor die producten bent u daar aan het verkeerde adres.

Wel worden op deze markt diensten van kinderen vanaf de leeftijd 5 tot 15 jaar verhandeld. Deze kinderen leven in erbarmelijke omstandigheden en worden ingezet voor sexuele diensten. Voor omgerekend slechts “1 Euro 53” kunnen pedofielen gebruik maken van de kinderen.

Dit kunnen en mogen wij niet tolereren. Letselschade-Claim heeft zich dan ook ten doel gesteld om deze kinderen te helpen. Zodoende zijn wij het project “Close Child Market Togo” gestart.

Project “Close Child Market Togo”

Het project “Close Child Market Togo” is er op gericht om bekendheid te geven aan het probleem. Vervolgens zullen praktische initiatieven om kinderen uit deze benarde situaties te bevrijden ondersteund worden.

Speerpunten van project “Close Child Market”

  1. Aandacht voor het probleem
  2. Hereniging kinderen met ouders/familie
  3. Preventie
  4. Scholing
  5. Alternatieven bieden voor betrokkenen

Om speerpunt 1, aandacht voor het probleem, te bewerkstelligen is de film “1 Euro 53” in ontwikkeling.

Uw bijdrage wordt gewaardeerd!

Als u samen met ons een front wilt vormen tegen deze kindermarkt in Lomé, dan kunt u contact met ons opnemen. Heeft u ideeën/motivatie om samen met ons de doelstelling van project “Close Child Market Togo” te realiseren? Mail dan naar: pccmt@letselschade-claim.nl

Scroll naar boven