Schadevergoeding bij whiplash

Schadevergoeding bij whiplash claimen

Een whiplash wordt meestal veroorzaakt door een verkeersongeval. Het kan ook worden veroorzaakt door geweld, een val van een fiets, een ongeval tijdens sporten, van een trap vallen, duiken in een zwembad, een harde kopbal, een vallende voorwerp op het hoofd, een schommel tegen het hoofd, bungeejumpen, een bots simulator, skiën/snowboarden, een ongeluk met botsauto’s, een ongeluk tijdens karten, uitglijden, van een paard vallen of een erg harde vliegtuiglanding.

De schuldige tegenpartij aansprakelijk stellen

Wat de oorzaak ook is geweest, u zit met zowel medische als financiële schade. Aan uw medische schade kunnen wij helaas niets doen, maar met uw financiële schade kunnen we misschien helpen. Wanneer er sprake is van een schuldige tegenpartij, waaraan u uw ongeval te danken hebt kunnen wij deze voor u aansprakelijk stellen voor de geleden schade. U heeft hier recht op!

Waarop is de hoogte van de schadevergoeding gebaseerd?

De hoogte van de schadevergoeding is afhankelijk van de aard van de klachten, de restklachten en de invloed van de klachten op uw leven. Verder wordt de hoogte vastgesteld door rekening te houden met een vergoeding voor:

  • Medische kosten
  • Juridische kosten
  • Derving inkomsten
  • Smartengeld

De hevigheid en de ernst van de klachten en de omstandigheden zijn bij iedere zaak uniek. Het is dus niet zo makkelijk om van te voren in te schatten, hoe hoog de schadevergoeding uit gaat vallen.

Gratis advies materiële en immateriële schadevergoeding whiplash

Letselschade-Claim voorziet u als slachtoffer graag van advies over de mogelijkheden van het claimen van een materiële en immateriële schadevergoeding bij een whiplash. Wanneer er sprake is van een schuldige andere partij geldt dat deze partij bij het vergoeden van de schade tevens aansprakelijk is voor de kosten van rechtsbijstand.

U kunt de keuze maken voor het inschakelen van een letselschadespecialist, die u direct van gratis advies kan voorzien over schadevergoeding bij een whiplash. Letselschade-Claim behartigt uw belangen als slachtoffer en zet zich optimaal in om een maximale vergoeding voor de materiële schade en het u aangedane leed te claimen.

U hoeft alleen maar het online formulier in te vullen, waarna wij zo snel mogelijk met u in contact zullen treden en u van een gratis advies voorzien. Wij kunnen voor u het volledige traject van het claimen van schadevergoeding bij een whiplash regelen.

Scroll naar boven