Schadevergoeding brommerongeluk

Schadevergoeding brommerongeluk aanvragen

De gevolgen van een brommerongeluk zijn vaak niet gering. Als berijder van een brommer een goede helm zijn belangrijke  voorzorgsmaatregelen. Een helm is verplicht en wordt dan meestal ook gedragen. Veiligheidskleding is niet verplicht en wordt zodoende meestal niet gedragen. Dit is erg spijtig omdat goede kleding letselschade kan beperken.

Indien u zelf een brommerongeval heeft gehad en u wilt de mogelijkheden voor schadevergoeding bekijken dan bent u bij Letselschade-Claim aan het juiste adres. Onze letselschade juristen kunnen u vertellen of u goede kans maakt op schadevergoeding.

Tegenpartij aansprakelijk stellen voor brommerongeluk

Als de tegenpartij aansprakelijk is voor het verkeersongeval dan dient de schade verhaalt te worden op de verzekeraar van de tegenpartij. Stel u heeft een ongeval gehad met de brommer doordat een auto u van achteren heeft aangereden. De tegenpartij is dan meestal aansprakelijk. De WA-verzekeraar van de auto dient uw schade dan te vergoeden. De schadeclaim kunt u dan kosteloos door Letselschade-Claim laten afwikkelen.

Zelf aansprakelijk voor brommerongeluk

In het geval dat u een ongeval heeft gehad met de brommer of scooter en u bent zelf aansprakelijk dan geldt het volgende. De schade die u bij een eventuele tegenpartij aanricht wordt gedekt door uw WA-verzekeraar. De schade en letselschade die u zelf heeft opgelopen wordt niet vergoed door uw WA-verzekeraar. Om deze schade gedekt te hebben heeft u een “ongevallenverzekering motorvoertuigen” nodig.

Schadevergoeding brommerongeluk aanvragen

Wij heten u van harte welkom om onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Binnen 24 uur neemt onze letselschade jurist contact met u op. Samen kunt u uw situatie bespreken. Uw kunt uw vragen stellen en kosteloos geïnformeerd worden over uw recht op schadevergoeding. Indien u vervolgens uw schade/letselschade wilt laten claimen, dan kan dat geheel kosteloos.

Scroll naar boven