Schadevergoeding na verkeersongeluk

Schadevergoeding na verkeersongeluk claimen

Een verkeersongeluk met letselschade heeft een grote invloed op het slachtoffer. Naast de revalidatie van het opgelopen letsel is er de financiële afwikkeling m.b.t. een schadevergoeding voor het verkeersongeval. Zonder hulp van een letselschade specialist gaat dit proces gaat vaak gepaard met de nodige zorgen en stress.

Na een verkeersongeluk met letselschade is het raadzaam om een letselschade specialist in te schakelen. Deze jurist kent de procedure m.b.t. het verhalen van letselschade en heeft dit tot zijn specialisme gemaakt.

Schadevergoeding verkeersongeluk & whiplash

Letselschade dat is ontstaan door een verkeersongeluk is dikwijls beperkt zichtbaar voor de omgeving. Vooral bij een whiplash is er aan de buitenkant weinig tot niets zichtbaar.

Maar de gevolgen voor het dagelijkse leven van een whiplash patiënt mogen niet onderschat worden.

Veel voorkomende klachten  bij whiplash patiënten zijn:

  • Nekpijn
  • Hoofdpijn
  • Rugpijn
  • Tintelingen in handen/vingers
  • Misselijkheid
  • Vergeetachtigheid
  • Neerslachtigheid
  • Angst
  • Concentratiestoornissen

Stuk voor stuk zijn deze klachten aan de buitenkant niet zichtbaar, maar aan de binnenkant des te heviger aanwezig. Onbegrip bij omgeving en tegenpartij kunnen dan ook een rol gaan spelen.

Schadevergoeding verkeersongeluk & de medische gegevens

Het is aan de letselschade specialist om de tegenpartij te overtuigen van de klachten van zijn cliënt . Hierbij zijn de medische gegevens van zijn cliënt van essentieel belang.

Indien u slachtoffer bent van een verkeersongeluk is het dan ook van groot belang dat u al uw klachten meldt bij uw huisarts en overige medici. Uw medici dient uw klachten te noteren in zijn dossier. Met uw goedvinden kan uw letselschade specialist deze medische gegevens in een later stadium opvragen. Vervolgens kan hij/zij aan de verzekeraar van de tegenpartij aantonen welke klachten u heeft.

Zelf een schadevergoeding verkeersongeluk aanvragen

Via Letselschade-Claim kunt u gratis een schadevergoeding voor een verkeersongeluk aanvragen. In eerste instantie bestuderen wij uw dossier. Vervolgens kunnen wij de tegenpartij aansprakelijk stellen voor uw schade en een maximale schadevergoeding claimen. Vul gerust even onderstaand mailformulier in voor kosteloos en vrijblijvend advies op maat.

Scroll naar boven