Schadevergoeding ongeluk met auto

Schadevergoeding eisen na auto-ongeluk

Schadevergoeding ongeluk met auto claimen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Letselschade-Claim heeft zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd in letselschades ontstaan door auto-ongelukken. Zodoende hebben we veel ervaring met het realiseren van een optimale schadevergoeding ongeluk met auto.

Whiplash na ongeluk met auto & schadevergoeding

Veel van onze cliënten die een auto-ongeluk hebben gehad zitten met nekklachten, ook wel whiplash klachten genoemd. Een whiplash ontstaat vaak wanneer iemand van achteren is aangereden.

Bij een dergelijk ongeval kan het hoofd een slingerbeweging maken, van achteren en vervolgens naar voren. Whiplash letsel is niet te onderschatten. De impact die dat met zich meebrengt is erg heftig.

Whiplash – Pijnklachten & niet-pijnklachten

Veel klachten die we tegenkomen bij onze cliënten hangen samen met een whiplash. Vaak worden nek- gerelateerde klachten onderschat omdat ze aan de buitenkant niet zichtbaar zijn. Met gevolg dat patiënten zich erg onbegrepen kunnen voelen. Er zijn grofweg twee groepen klachten te definiëren. De pijnklachten en de niet-pijnklachten.

De pijnklachten bestaan uit een pijnlijke nek, hoofdpijn, pijnlijke schouder en uitstraling van de pijn naar de rug. De niet-pijnklachten bestaan uit concentratiestoornissen, misselijkheid, vermoeidheid maar toch slecht kunnen slapen.

Aansprakelijkheid ongeval met auto

Indien de tegenpartij aansprakelijk is dan hebben whiplash patiënten recht op schadevergoeding. Het gebeurt dikwijls dat iemand zelf de schade gaat proberen te verhalen bij een verzekeraar. “Het eerste gesprek met die medewerker was erg prettig, ze belde me uit zichzelf op om te vragen hoe het nu met me ging”. Helaas is het begrip van een verzekeraar in een later stadium vaak verder te zoeken wanneer de schade daadwerkelijk vergoed dient te worden. Wij raden dan ook altijd aan om juridische hulp van een letselschade jurist of advocaat in te schakelen. De verzekeraar van de aansprakelijke partij dient de daarbij gepaarde kosten te betalen.

Schadevergoeding ongeluk met auto aanvragen?

Neem dan contact met ons op via onderstaand mailformulier. Binnen 24 uur neemt onze letselschadespecialist contact met u op. Samen nemen we uw situatie door en geven antwoord op uw vragen. Desgewenst kunnen we vervolgen kosteloos uw schade claimen bij de aansprakelijke partij.

Scroll naar boven