Vergoeding whiplash

Vergoeding whiplash aanvragen?

Whiplash is een aandoening die helaas vaak voorkomt na een verkeersongeval. Vooral bij een aanrijding van achteren is het risico op nekklachten aanzienlijk. Een whiplash brengt een boel lichamelijk klachten met zich mee. Whiplash klachten worden vaak onderschat. Vaak is weinig begrip voor mensen met nekklachten door omgeving en tegenpartij. Niet in de laatste plaats heeft dat te maken met het feit dat whiplash letsel niet zichtbaar is aan de buitenkant.

Vergoeding whiplash, wat zijn uw rechten..

Meestal kunt u de tegenpartij bij het oplopen van een whiplash aansprakelijk stellen voor de letselschade. Bij een aanrijding van achteren ligt de aansprakelijkheid van het ongeval bijna altijd bij degene die achterop is gebotst.

Elk ongeluk staat op zichzelf. Bepaalde omstandigheden kunnen er voor zorgen dat u wel/niet recht heeft op schadevergoeding. U bent van harte welkom om even contact op te nemen en uw vragen te stellen.

Vergoeding voor whiplash letsel laten claimen

Letselschade-Claim is er in gespecialiseerd om na een ongeval vergoeding voor whiplash klachten aan te vragen. Wij proberen whiplash-patiënten zo goed mogelijk te ondersteunen bij de afhandeling van de letselschade. Cliënten kunnen via ons kosteloos een schadevergoeding aanvragen.

Vul gerust even onderstaand mailformulier in. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Vervolgens analyseert onze letselschade jurist uw situatie. Desgewenst kunt u daarna gebruik maken van onze dienstverlening en kosteloos een vergoeding voor whiplash laten claimen.

Scroll naar boven