Whiplash claim

Schadeposten bij een whiplash claim

De schadeposten kunnen bij een whiplash claim op uiteenlopende zaken betrekking hebben. Bijvoorbeeld op het verlies van inkomsten doordat u tijdelijk uw werk niet kunt doen, of doordat u huishoudelijke hulp moet inschakelen en met extra medische kosten te maken krijgt.

Een whiplash claim moet zorgvuldig worden ingediend, waarbij naar alle schadeposten gekeken dient te worden.

Belangrijke schadeposten whiplash claims:

  • Inkomstenverlies
  • Kosten huishoudelijke hulp
  • Extra medische kosten
  • Immateriële schade/smartengeld
  • Juridische kosten

Het is in ieder geval belangrijk dat u de geleden schade bijhoudt, zoals door bonnetjes of rekeningafschriften te bewaren. Als letselschadespecialist kunnen wij u uiteraard het beste van dienst zijn om de whiplash claim zo deskundig mogelijk af te wikkelen. Als slachtoffer van een verkeersongeval kunt u bij ons rekenen op een optimale schadeclaim voor een whiplash.

Gratis advies over whiplash schadeclaim

Op dit moment verkeert u als slachtoffer in een situatie, waarin u een vergoeding wenst voor alle schade. Dat is begrijpelijk en bovendien hebt u daar ook recht op. Om het recht ook daadwerkelijk te krijgen is het verstandig dat u zich laat bijstaan bij het indienen van een whiplash claim.

Letselschade-Claim biedt u de gelegenheid om op een vrijblijvende manier kennis te maken met onze wijze van aanpak om voor u als slachtoffer daadwerkelijk de schade vergoed te krijgen. Vul direct het online formulier in om binnen 24 uur een gratis advies te verkrijgen over uw situatie met betrekking tot uw whiplash claim.

Scroll naar boven