Whiplash uitkering

Whiplash uitkering aanvragenSlachtoffers van een verkeersongeval kunnen in veel gevallen een whiplash uitkering aanvragen. In dit artikel vindt u informatie over het aanvragen van whiplash uitkeringen. Desgewenst kunt u via Letselschade-Claim gratis gebruik maken van een ervaren letselschade specialist.

Whiplash uitkering betaald door tegenpartij

Indien het verkeersongeval is veroorzaakt door de tegenpartij, dan dient de verzekeraar van de tegenpartij schadevergoeding te betalen. Eén van de meest voorkomende verkeersongevallen waarbij een whiplash kan ontstaan is een aanrijding van achteren. Bij een dergelijk auto-ongeluk is de achterop rijdende partij bijna altijd aansprakelijk. De whiplash uitkering dient dan betaald te worden door de WA-verzekeraar van de tegenpartij.

Waar bestaat een whiplash uitkering uit?

Whiplash uitkeringWhiplash uitkeringen bestaan uit alle schade en letselschade die een verkeersongeval heeft veroorzaakt. Te denken valt aan inkomensschade, medische kosten, juridische kosten, hulp in huishouding, reiskosten etc.

Kortom alle kosten en misgelopen inkomsten die gerelateerd kunnen worden aan het ongeluk. Hierboven op komt de post Smartengeld. Smartengeld is een vergoeding voor de mentale impact die een ongeluk op het slachtoffer heeft.

Hoe een whiplash uitkering aanvragen?

Zoals aangegeven kunt u al de aan het verkeersongeval gerelateerde schade claimen. Juridische kosten vallen hier ook onder. Een letselschade jurist of letselschadespecialist kan u een grote dienst bewijzen m.b.t. het aanvragen van een optimale schadevergoeding. Hij/zij is ervaren in het aansprakelijk stellen van de tegenpartij. Ook weet deze specialist welke schade de tegenpartij precies dient te vergoeden. Het vaststellen van een rechtvaardig bedrag aan smartengeld behoort tevens tot zijn takenpakket.

Whiplash uitkering aanvragen door letselschade specialist

Via Letselschade-Claim kunt u kosteloos gebruik maken van een gerenommeerde letselschade specialist. Bel 035 711 0484 voor gratis advies en antwoorden op uw vragen. U kunt er ook voor kiezen om het mailformulier in te vullen met uitleg over uw ongeval. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op voor een letselschade advies gesprek. Desgewenst kunt u vervolgens een whiplash uitkering laten aanvragen door onze letselschade specialist.

Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.
Scroll naar boven