Letsel schadevergoeding na ongeluk ad 3.000.000 Euro

In Engeland heeft een vrouw haar letselschadezaak in verband met een ongeluk in haar jeugd gewonnen. De verzekeraar van de tegenpartij dient de vrouw omgerekend 3 miljoen Euro letsel schadevergoeding te betalen.

Letselschadevergoeding na ongelukDe nu 23-jarige vrouw werd op 9-jarige leeftijd aangereden door een auto toen ze de weg wilde oversteken. Bij het ongeluk liep de vrouw ernstig hoofdletsel op met een coma als gevolg.

De Engelse Hoge Raad heeft de verzekeraar veroordeeld tot het betalen van één van de hoogste letsel schadevergoedingen na een verkeersongeval. De schadevergoeding omvat een éénmalige uitkering van 3 miljoen Euro. Daarbovenop komt een jaarlijkse letselschade vergoeding van 200.000 Euro voor de rest van haar leven. Deze jaarlijkse letselschade vergoeding dient de kosten van medische zorg te dekken.

De letselschade advocaat van het slachtoffer verklaarde dat zijn client slechts onder begeleiding de rechtszitting bij kon wonen i.v.m. een persoonlijkheidsverandering, opgelopen door het ongeluk. De vrouw wordt sinds het ongeluk erg snel agressief.

Scroll naar boven