Auto-ongeluk Diana mogelijk veroorzaakt door laserpen

Auto-ongeluk schadevergoedingEen ex-militair van de Britse SAS-eenheid heeft verklaard dat een oud-collega achter het auto-ongeluk van prinses Diana zit. Een militair zou met een laserpen de chauffeur van de taxi hebben verblind terwijl deze door de tunnel reed. De auto zou daardoor zijn gaan slingeren met het fatale verkeersongeval als gevolg.

Getuige auto-ongeluk

Verder heeft een anonieme getuige heeft verklaard dat het was alsof je geflitst werd door een radar. Deze getuigenverklaring lijkt in overeenstemming te zijn met het verhaal van de laserpen. Ten tijde van het ongeval in 1997 was de laserpen relatief nieuw in het Britse leger. De voormalige militair deelde zijn verhaal in augustus met de SAS. Reeds in 2008 zou hij met de Scotland Yard om de tafel hebben gezeten en de verklaring omtrent de laserpen hebben afgelegd, zo bevestigt zijn ex-vrouw.

Een speciale onderzoekscommissie die het auto-ongeluk van Diana onderzocht stuitte in 2007 op het verhaal van de laserpen. De onderzoekscommissie bestempelde het verhaal om nog onbekende redenen als niet relevant.

Scroll naar boven