Auto-ongeluk A2 – Aanhanger met nieuwe auto schiet los

Op de A2 richting Den Bosch heeft een auto-ongeluk plaatsgevonden. Bij het verkeersongeval ter hoogte van Zijderveld is een aanhanger met een nieuwe auto erop betrokken.

Getuigen verklaren dat de bestuurder van de auto met aanhanger de macht over het stuur verloor. Dit hield verband met een plotse manoevre van een vrachtauto. De aanhanger met daarop een nieuwe Volkswagen Up raakte los van de auto en botste frontaal op de geluidsmuur naast de snelweg.

Drie andere auto’s raakten ook betrokken in de ontstane chaos. Ambulances, brandweer en een helicopter zijn uitgerukt naar de plaats van het ongeval. Betrokkenen hebben echter geen ernstig letsel opgelopen.

Zelf betrokken geweest bij een auto-ongeluk en u wilt schadevergoeding? Bel dan 035 711 0484 of mail naar info@letselschade-claim.nl

Scroll naar boven