Gratis advies bij letselschade

Letselschade-Claim biedt gratis advies bij letselschade. Wanneer u onderstaand formulier invult nemen wij binnen 24 uur contact met u op en spreken we de zaak met u door. Na afloop voorzien wij u van advies. Gratis en vrijblijvend. Hoe werkt dit?

Vul onderstaand formulier in

Verplichte informatie is uw naam, email-adres en telefoonnummer zodat wij zo goed mogelijk met u kunnen communiceren. Daarnaast voorziet u het formulier van een korte omschrijving van het ongeval of uw situatie.  Dit kost niet veel tijd. In ongeveer 1 minuut heeft u het formulier waarschijnlijk al ingevuld.

Eerste gesprek

In het eerste gesprek bespreken wij met u wat er gebeurd is. Vragen die gesteld worden zijn waarschijnlijk:

  • Wat is er gebeurd?
  • Waar is het gebeurd?
  • Hoe is het gebeurd?
  • Wanneer is het gebeurd?
  • Wat waren de gevolgen?
  • Waren er getuigen?
  • Is er een proces-verbaal opgemaakt?

We noteren uw verhaal en proberen vast te stellen wie er aansprakelijk is voor uw letselschade en welke schade u ten gevolge van het ongeval of de gebeurtenis heeft geleden.

Interne bespreking

Nadat uw zaak intern is geanalyseerd komen wij met een helder advies. Uw mogelijk met betrekking tot het claimen van een schadevergoeding maken we dan kenbaar. Ook dit advies is gratis en vrijblijvend.  Hierna kunt u in alle rust ons advies overdenken. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om ruimte, rust en aandacht te hebben voor onze cliënten. Erkenning voor slachtoffer van letselschade is één van onze speerpunten. Ons tweede speerpunt is een maximale schadevergoeding voor onze cliënten binnenhalen. Wilt u dat wij dit ook voor u doen, dan kunt u ons het vertrouwen geven om uw zaak verder in behandeling te nemen.

Contact opnemen

Naast contact via het onderstaand formulier, kunt u ook contact opnemen via de email: info@letselschade-claim.nl of telefonisch via telefoonnummer 035-711 0484. Ons kantoor is gevestigd in Hilversum, maar wij zijn landelijk werkzaam.

Scroll naar boven