Letsel schade

Letsel schade ontstaat vaak na een ernstig ongeval. De impact van letsel en schade na een ongeluk zijn niet te onderschatten. De meeste ongevallen die letsel schade veroorzaken vallen onder een:

  • Verkeersongeval
  • Bedrijfsongeval
  • Medische fout

Letsel schade vergoeding?

Het realiseren van een schadevergoeding voor letsel schade is niet altijd even gemakkelijk.

Een voorbeeld: Bij een kop-staart botsing is er sprake van een aanrijding van achteren. De bestuurder van het voorste voertuig kan door de botsing ernstige nekklachten oplopen. Deze klachten worden ook wel whiplash klachten genoemd. Bij een whiplash is er vaak aan de buitenkant niets te zien.

De impact van een whiplash is voor het slachtoffer echter niet te onderschatten. Desondanks gebeurt het dikwijls dat whiplash symptomen worden gebagatelliseerd door de verzekeraar van de tegenpartij. De tegenpartij aansprakelijk stellen voor letsel schade is dan ook een specialisme in de advocatuur. Bij een ongeval met letsel en schade is het dan ook aan te raden om een letselschade advocaat/specialist te raadplegen. Deze specialist in schadevergoedingen is de aangewezen jurist om een letsel schade vergoeding te realiseren.

Letsel schade na een ongeluk?

Via ons kunt u kosteloos advies krijgen m.b.t. letsel schade. Vul gerust even onderstaand formulier in. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met u op. Samen bespreken we uw situatie en recht op schadevergoeding. Desgewenst kunt u onze letselschade specialist inschakelen m.b.t. een rechtvaardige letsel schade vergoeding.

Scroll naar boven