Letsel vergoeding

Hoe realiseer ik een letsel vergoeding?

Na een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout kunt u mogelijk aanspraak maken op een letsel vergoeding. De verzekeraar van de aansprakelijke partij dient deze schadevergoeding voor opgelopen letsel uit te keren.

Letsel vergoeding traject, zelf doen of laten doen?

 U kunt er voor kiezen om het schade traject zelf aan te gaan of u kunt gebruik maken van een letselschade advocaat. De voor -en nadelen op een rijtje.

Voordelen zelf aangaan traject letsel vergoeding:

  • Onafhankelijk van een letselschade advocaat/specialist. U kunt uw eigen plan trekken.

Voordelen letselschade advocaat:

  • Maximale eis letsel vergoeding, schadeposten worden niet over het hoofd gezien.
  • Deskundige vertegenwoordiging, letselschade advocaat/specialist kent de fijne kneepjes van het vak
  • Uw zaak wordt serieuzer genomen door verzekeraar tegenpartij
  • Minder stress en onbegrip

Financieel gezien maakt het geen verschil als u uw zaak zelf wilt behartigen of gebruik wilt maken van een letselschade advocaat/specialist. Bij aansprakelijkheid van de tegenpartij dient deze tegenpartij de kosten van rechtshulp te betalen. Facturering van de letselschade advocaat gaat dan ook rechtstreeks naar de verzekeraar tegenpartij. In de praktijk valt de uitkering van de letsel vergoeding hoger uit bij vertegenwoordiging van een letselschade advocaat/letselschade specialist.

Zelf letsel opgelopen en u wenst letsel vergoeding?

 Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand mailformulier in voor letselschade advies. Samen met u bespreken we uw situatie binnen 24 uur. Kosteloos beantwoorden wij al uw vragen m.b.t. uw letsel vergoeding.

Scroll naar boven