Letselschade advocaat nodig? Gratis consult en hulp voor schadevergoeding

Op zoek naar rechtvaardigheid? Laat ons u helpen met hulp van een gerenommeerd letselschade advocaat.

Als u letselschade heeft opgelopen en zoekt naar een betrouwbare letselschade advocaat die u bijstaat in het proces van het claimen van een schadevergoeding, bent u hier aan het juiste adres. Letselschade advocaten zijn gespecialiseerd in het behandelen van letselschadezaken en kunnen u helpen om uw recht te halen.

Wetsartikel in uw voordeel: Artikel 6:96 BW

Letselschade advocaatEen belangrijk wetsartikel met betrekking tot het vergoeden van kosten in letselschadezaken is artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek. Dit artikel stelt dat de kosten die worden gemaakt ter vaststelling van schade en aansprakelijkheid, alsmede ter verkrijging van voldoening buiten rechte, voor vergoeding in aanmerking komen.

Dit betekent dat de kosten die u maakt voor bijvoorbeeld medische expertise, juridische bijstand en andere onderzoeken in verband met uw letselschadeclaim, vergoed dienen te worden door de aansprakelijke partij.

Van onderzoek tot compensatie: onze aanpak

Een letselschade advocaat zal in eerste instantie proberen om de aansprakelijkheid voor het letsel vast te stellen. Vervolgens zal hij of zij namens u onderhandelen met de tegenpartij, vaak de verzekeraar, over een passende schadevergoeding. In veel gevallen wordt er een schikking bereikt tussen u en de aansprakelijke partij, waarbij een bedrag wordt overeengekomen ter compensatie van de geleden schade.

Indien nodig: juridische procedures

Als er echter geen overeenstemming kan worden bereikt, kan een letselschade advocaat u bijstaan in juridische procedures, zoals een gang naar de rechter. Deze advocaten hebben de kennis en ervaring om u te vertegenwoordigen en uw belangen te behartigen in de rechtszaal.

Contacteer ons voor gratis advies

Heeft u zelf letselschade opgelopen en zoekt u naar een letselschade advocaat die u kan helpen bij het claimen van een schadevergoeding? Vul dan onderstaand mailformulier in. Binnen 24 uur nemen we contact met u op om uw situatie te bespreken en u van een helder en kosteloos advies te voorzien. We zullen uw mogelijkheden met betrekking tot het claimen van een schadevergoeding uitvoerig bespreken, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Scroll naar boven