Ongeval

Ongeval gehad? Schadeclaim indienen?

Wanneer u slachtoffer bent van een ongeval (verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout) kunt u mogelijk in aanmerking komen voor schadevergoeding. De letselschade schadeclaim kan uit verschillende componenten bestaan. Voor een gratis berekening op maat m.b.t. schadevergoeding kunt u het mailformulier invullen.

In geval een ander aansprakelijk is voor het ongeval dat u heeft gehad dient de schade vergoed te worden. Wanneer u zelf debet bent aan het ongeval kunt u met succes een schadeclaim indienen bij dekking door eigen verzekering.

Het is aan te raden een letselschade advocaat of letselschadespecialist in de arm te nemen wanneer u schadevergoeding wenst bij een ongeval. De kosten van een letselschade advocaat of letselschadespecialist dient te worden betaald door de aansprakelijke partij.

Gratis juridische hulp

Als u zelf een ongeval heeft gehad en een schadeclaim wilt indienen kunt u onderstaand mailformulier invullen. We nemen binnen 24 uur contact op en analyseren uw ongeval. De hoogte van de schadeclaim i.v.m. opgelopen letsel kan vervolgens berekend gaan worden.

Uw zaak wordt behandeld door een ervaren letselschade advocaat of letselschadespecialist. Voor andere vragen over letselschade neem gerust even contact op via het mailformulier.

Scroll naar boven