Schadevergoeding kunstheup

Schadevergoeding kunstheup aanvragen

Sinds 2003 zijn er in Nederland metalen kunstheupen geplaatst. In verband met wrijving van metaal op metaal kan er metaalslijpsel ontstaan. Het slijpsel kan vervolgens in de bloedbaan terecht komen en medische klachten veroorzaken. Veel gehoorde klachten zijn pijn, zwellingen en beperkte bewegingsvrijheid.

Schadevergoeding metalen kunstheup

Momenteel lopen er procedures om de fabrikanten en ziekenhuizen aansprakelijk te stellen voor de schade. De totale schade kan behoorlijk oplopen aangezien het aantal geplaatste ondeugdelijke kunstheupen groot is. Per individu kan de schade/letselschade eveneens aanzienlijk zijn. Een schadevergoeding kunstheup bestaat o.a. uit: vergoeding medisch kosten, vergoeding arbeidsongeschiktheid en smartengeld.

Kunstheup DePuy Orthopaedics

Het gaat om kunstheupen van verschillende fabrikanten. Het bedrijf DePuy Orthopaedics heeft een groot aandeel in de markt van kunstheupen en pati├źnten met kunstheup problemen. Wanneer u zelf problemen heeft met uw kunstheup kunt u zich via onderstaand mailformulier aanmelden voor schadevergoeding. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact op en bespreken samen uw situatie en recht op schadevergoeding. Desgewenst kan onze letselschade advocaat/specialist uw schadeclaim verzorgen.

Scroll naar boven