Schadevergoeding na ongeval met whiplash

Wanneer krijg ik schadevergoeding na een ongeval met whiplash?

Veel mensen die een whiplash hebben opgelopen weten niet precies wat hun rechten zijn. Vaak gebeurt het dat een slachtoffer van een verkeersongeval zelf een vergoeding voor opgelopen letsel gaat aanvragen. Maar is dit wel zo verstandig?

In het geval dat de tegenpartij het ongeluk heeft veroorzaakt dan dient de verzekeraar van de tegenpartij alle schade incl. letselschade te vergoeden. Eén van de schadeposten is “Juridische hulp”. De wetgever heeft gesteld dat een slachtoffer van een ongeval juridisch bijgestaan mag worden op kosten van de aansprakelijke partij. In de letselschadepraktijk is het dan ook gebruikelijk dat de kosten voor juridische dienstverlening direct worden ingediend bij de verzekeraar van de tegenpartij.

Juridisch advies van letselschade advocaat of letselschadespecialist

Een letselschade advocaat of letselschadespecialist heeft zich toegelegd op het claimen van schadevergoeding na een ongeval. Voor een schadevergoeding na ongeval met whiplash kunt u deze professional het beste raadplegen. Hij/zij zal in eerste instantie uw zaak beoordelen m.b.t. de aansprakelijkheid en de ernst van de letselschade.

Verkeersongevallen veroorzaken vaak whiplash klachten. Vooral bij een aanrijding van achteren is de kans op een whiplash niet gering. Een letselschade advocaat of letselschadespecialist is dan de juiste jurist om u bij te staan. Zo weet u zeker dat al uw schade in kaart wordt gebracht en bij de tegenpartij wordt ingediend. Het is dan ook niet aan te raden om zelf schadevergoeding na ongeval met whiplash te claimen. Bovendien scheelt het u veel zorgen wanneer de afwikkeling van een ongeval voor u wordt geregeld.

Schadevergoeding na ongeval met whiplash claimen

Heeft u vragen over een schadeclaim na een ongeval met letsel?
Letselschade-Claim biedt u kosteloos advies van een gerenommeerd letselschadespecialist. Wanneer u onderstaand mailformulier invult met uitleg van uw ongeval zullen we binnen 24 uur telefonisch contact met u opnemen. We nemen dan alle tijd om rustig uw situatie door te nemen en uw vragen te beantwoorden. Indien u uw dossier vervolgens in behandeling wilt laten nemen met het oog op een rechtvaardige whiplash schadevergoeding dan kan dat.

Scroll naar boven