Claim je Recht op Schadevergoeding voor een Verkeersongeval

Schadevergoeding verkeersongeval eisen

Een verkeersongeval kan lichamelijk en mentaal een grote klap zijn. In eerste instantie het ongeluk zelf en in tweede instantie de afwikkeling. Onderstaand een aantal tips voor realisatie voor een schadevergoeding na verkeersongeval.

Het politierapport

Het is van belang dat er een politierapport opgesteld wordt. Het liefst ter plaatse van het verkeersongeval. Uit het politierapport kan blijken wie de veroorzaker is van het verkeersongeval. Deze partij kan later aansprakelijk worden gesteld voor het verkeersongeval en daarmee de schade/letselschade.

Europees Schadeformulier invullen

Ook dient het Europees Schadeformulier ingevuld te worden door betrokken partijen. In geval het een relatief klein verkeersongeval betreft, kan volstaan worden met het Europees Schadeformulier.

Als er geen Europees Schadeformulier aanwezig is dan kunt u volgende gegevens noteren: Beschrijving verkeersongeval (incl. situatieschets) naam, adres, kenteken partijen, naam verzekeraar tegenpartij, namen en contactgegevens getuigen verkeersongeval. E.e.a. dient ondertekend te worden door partijen.

Afwikkeling schadevergoeding/verkeersongeval

Vervolgens raden wij u aan een letselschadespecialist of letselschade advocaat in de arm te nemen. Zijn specialist in het realiseren van een letsel schadevergoeding bij verkeersongevallen/ongevallen.

Wilt u zelf schadevergoeding eisen voor een verkeersongeval? Vul gerust onderstaand mailformulier in voor vragen m.b.t. schadevergoeding. Binnen 24 uur nemen we contact met u op en adviseren u kosteloos. Desgewenst kunt u gebruik maken van gratis letselschade rechtshulp bij een schadevergoeding/verkeersongeval.

Scroll naar boven