whiplash schadevergoeding na aanrijding van achteren

Na een aanrijding van achteren waarbij u whiplash klachten oploopt kunt u whiplash schadevergoeding aanvragen.

Een letselschadespecialist is gespecialiseerd in schadevergoeding na een verkeersongeval/auto-ongeluk. Via Letselschade-Claim kunt u kosteloos gebruik maken van een gerenommeerde letselschadespecialist.

Whiplash letselschade

De gevolgen van whiplash letsel zijn niet gering. Nekpijn is de meest bekende klacht die verband houdt met een whiplash. Echter komen er buiten nekpijn meerdere klachten kijken bij een whiplash. Een whiplash na een ongeluk gaat vaak gepaard met een combinatie van de onderstaande symptomen:

  • Nekpijn
  • Hoofdpijn
  • Rugpijn
  • Schouderpijn
  • Misselijkheid
  • Concentratiestoornissen
  • Gevoel van uitstraling richting richting handen/vingers
  • Slecht geheugen
  • Neerslachtigheid

Waar bestaat een whiplash schadevergoeding uit?

In beginsel heeft u recht op een whiplash schadevergoeding indien de wederpartij aansprakelijk is voor het ongeval. Bij een aanrijding van achteren (ook wel kop-staartbotsing genoemd) is degene die achterop botst in bijna alle gevallen schuldig. De schadevergoeding dient alle schade die het ongeluk heeft veroorzaakt te dekken. Daarnaast heeft u recht op smartengeld. Smartengeld is een financieel genoegdoening voor het leed en verdriet dat voortkomt uit het ongeval.

De letselschadespecialist

Omdat alle schade, die bij een aanrijding van achteren voortkomt uit een ongeluk, vergoedt dient te worden door de wederpartij, heeft u recht op juridische hulp van een letselschadespecialist. Een letselschadespecialist is een jurist die zich heeft toegelegd op schadevergoedingen na een ongeluk. Whiplash is één van de meest voorkomende letsels na een verkeersongeval. Een letselschadespecialist is dan ook de aangewezen professional om een whiplash schadevergoeding voor u te claimen.

Whiplash schadevergoeding claimen?

Vul dan onderstaand mailformulier in voor antwoorden op uw vragen. Verder biedt Letselschade-Claim u kosteloos juridische hulp van één van onze ervaren letselschadespecialisten. Na het verzenden van uw mailformulier ontvangt u binnen 1 werkdag letselschade advies op maat!

Binnen 24 uur ontvangt u kosteloos letselschade advies
Scroll naar boven