Schadevergoeding en celstraf na aanranding partner

In België is een man veroordeeld tot 9 maanden celstraf en betaling van schadevergoeding na aanranding. De man verplichtte zijn vriendin tot seksuele gemeenschap. In dronken toestand besloot de man zich uit te kleden en naakt bij zijn vriendin in bed te klimmen.

Geheel tegen de wens van zijn partner in bedreef hij sex met haar. Het slachtoffer vond dat er sprake was van een aanranding. De vrouw besloot haar vriend voor het gerecht te slepen met een schadeclaim. In het vonnis van de rechter staat het volgende.  De man dient zijn slachtoffer en inmiddels ex-partner 700 Euro schadevergoeding te betalen. In De schoonmoeder van de veroordeelde ontvangt het symbolische bedrag van 1 Euro schadevergoeding voor het stevig buitenzetten van schoonmoeder.

Scroll naar boven