Sutil veroorzaakt letsel eigenaar Lotus-renstal

Formule 1 coureur Adrian Sutil wordt er van beschuldigt zwaar lichamelijk letsel te hebben toegebracht aan Lotus-renstal eigenaar Eric Lux.

Nekletsel door ongelukje SutilEen boze Sutil zou opzettelijk een glas in het gezicht van Lux hebben gedrukt. Het slachtoffer heeft daarbij ernstig nekletsel opgelopen. Een verontwaardigde Sutil geeft aan slechts de inhoud van zijn glas in het gezicht van Lux te hebben willen gooien. Nimmer was het zijn bedoeling om letsel te veroorzaken. Het voorval vond plaats in een club na de Grand-Prix van China.

Getuige ongeluk

Lewis Hamilton, getuige van het ongeluk, heeft verklaard te willen getuigen tijdens het proces. Zijn visie op het ongeluk met zwaar lichamelijk letsel is nog onduidelijk. De advocaat van Louis Hamilton heeft aangegeven dat zijn cliënt nog niet officieel is opgeroepen door de Rechter-Commissaris om te getuigen.

Scroll naar boven