Spyker eist 2,5 miljard schadevergoeding van General Motors

Schadevergoedingen eisenHet Nederlandse autobedrijf heeft besloten schadevergoeding te eisen van General Motors. Het Amerikaanse General Motors wordt er door Spyker van beticht de redding van Saab te hebben gefrustreerd.

Eis: 2,5 miljard schadevergoeding
Spyker gaat 2,5 miljard Euro schadevergoeding eisen van General Motors ter compensatie van de teloorgang van het Zweedse Saab.

Er waren geïnteresseerde partijen uit China die bereid waren in Saab te investeren. General Motors werkte er niet aan mee om haar rechtsen in verschillende Saab-modellen te verkopen aan de Chinezen. Volgens Spyker topman Victor Muller vroeg het Amerikaanse moederconcern te veel geld voor de rechten. Mulder heeft verklaard het aan Spyker en de aandeelhouders verschuldigd te zijn om de schade op de General Motors te verhalen.

Binnen 1 werkdag wordt er contact met u opgenomen.

Scroll naar boven