Auto-ongeluk met letsel Dordrecht: Bestuurder rijdt door

Auto-ongeluk met letselVrijdagavond heeft er in Dordrecht een ernstig auto-ongeluk plaatsgevonden. Bij het ongeluk raakte een man zwaar gewond. Het slachtoffer is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De veroorzaker van het ongeval besloot door te rijden. Zijn auto werd later volledig uitgebrand aangetroffen.


Doorrijden na ongeval

Het is nog onbekend of het om een gestolen voertuig gaat. In België is onderzoek gedaan naar het aantal gevallen van doorrijden na ongevallen. Het gaat om ongelukken waarbij sprake is van materiële schade en/of immateriële schade “letselschade. Uit de onderzoeksresultaten is gebleken dat jaarlijks zo’n 75.000 aangiften binnen komen van doorrijden na een ongeval. De Nederlandse cijfers zijn niet bekend.

Scroll naar boven