Schadevergoeding woekerpolissen leidt tot verlies voor RBS

Schadevergoeding woekerpolisHet Schotse Royal Bank of Scotland heeft bijna 1,5 miljard Pond Sterling verlies geleden door uitkering van schadevergoeding. De hoogte van uitgekeerde schadevergoedingen aan gedupeerde klanten steeg tot maar liefst 1,7 miljard Pond Sterling.

Schadevergoeding woekerpolis

De schadeclaims die het bedrijf voor zijn kiezen kreeg hadden vooral te maken met woekerpolissen. RBS verwacht dat de storm aan schadeclaims nog niet voorbij is. In het zogenaamde Libor-schandaal heeft concurrent Barclays reeds miljoenen aan schadevergoeding uitgekeerd aan gedupeerden van gemanipuleerde rentes.

Het licht in de lijn der verwachtingen dat RBS ook zal moeten boeten voor haar rol in het manipuleren van rentetarieven. Britse en Amerikaanse toezichthouders hebben onderzoek ingesteld naar het handelen van RBS.

Zelf schadevergoeding voor een woekerpolis aanvragen? Vul dan onderstaand mailformulier in en ontvang kosteloos advies.

Scroll naar boven