Auto-ongeval A1 Terschuur; Auto brandt uit

Zaterdagavond j.l. is bij een auto-ongeval een auto volledig uitgebrand op de A1 ter hoogte van Terschuur. Een traumahelikopter landde op de snelweg om twee inzittenden van het later in brand gevlogen voertuig te voorzien van medische hulp. De slachtoffers zijn met  letsel overgebracht naar een nabijgelegen ziekenhuis.

Auto-ongeval A1Bij het auto-ongeluk waren drie auto’s betrokken. Een bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt en kwam via een vangrail aan de rechter kant van de weg tot stilstand. Een tweetal auto’s die achterop kwam rijden moest plots uitwijken. Bij deze manoeuvre liepen  beide achterop rijdende auto’s blikschade op. De inzittenden van deze twee auto’s hebben geen letselschade opgelopen.

Een 53-jarige man en een 52-jarige vrouw, inzittenden van de eerst auto, liepen wel ernstig letsel op, waaronder botbreuken. Ambulance personeel hebben de beide slachtoffers uit het voertuig gehaald alvorens het voertuig in brand vloog. Vervolgens zijn de slachtoffer van het ongeval met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De A1 tussen Hoevelaken en Barneveld heeft geruime tijd afgesloten geweest. Een lange file oplopend tot 7 km was het gevolg.

Letselschade na auto-ongeval verhalen
Heeft u zelf letselschade opgelopen bij een auto-ongeval neem dan vrijblijvend contact op met Letselschade-Claim.  Wij kunnen u kosteloos bijstaan bij het claimen van letselschade na een verkeersongeval.

Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen.

Scroll naar boven